Обережно з`явилися підробки фірмових галогенних ламп від Philips


Йдеться про серію галогенних ламп X-tremeVision +130%. Цей товар на вітчизняному ринку реалізується в кількості 2-х штук в упаковці з картону. Така упаковка ніколи не використовувалася виробником. Оригінальне пакування таких ламп від Philips складається з овальної пластикової коробки. Крім того, лінія даних товарів уже знята з виробництва і не є актуальною.


До ламп у картонних упаковках виробник Philips не має жодного відношення. У разі придбання вищезгаданих ламп в інтернет-магазині або на ринку, є великий ризик швидкого вигоряння та замутнення відбивача фари автомобіля. Причина ушкодження – високий рівень ультрафіолетового випромінювання.


Крім того, на підроблених упаковках якість поліграфії значно поступається оригіналу. Це видно навіть пересічному споживачеві. Оригінальні упаковки відрізняються бездоганною якістю малюнків, шрифту та текстур.


Компанія Philips сьогодні реалізує галогенні лампи X-tremeVision +150% у пластикових упаковках. Кожен товар має свій QR-код, за яким легко перевірити його справжність.